Varför utföra en Penetrationstestning analys med TeamSecure?

Våra medarbetare är viktiga

Penetrationstestning

Penetrationstestning, även kallad pen-testning eller etisk hackning, är en metod för att testa ett datorsystem, nätverk eller webbapplikation för att hitta säkerhetsbrister som en angripare kan utnyttja. Våra penetrationstestare utför både automatiserade och manuella tester för att identifiera möjliga inkörsportar, fastställa svagheter i infrastrukturen (hårdvara), applikationen (programvara) och personalen. De rapporterar dessa resultat till kunden och ger vägledning om hur man utvecklar lämpliga kontroller.

Säkerställande av dagens och morgondagens värld

Medan vissa bara oroar sig, säkrar vi dagens och morgondagens värld på Sverige och andra platser. Säkerhetsbrister stör ständigt företag och orsakar enorma kostnader. En del av vårt uppdrag som företag är att ständigt analysera de senaste sårbarheterna och hackningstrenderna och metoderna, för att bättre förstå var nästa hot kan komma ifrån.

Säkerställande av dagens och morgondagens värld
Vi började med en enkel observation

Vi började med en enkel observation

Allt fler företag investerar och är beroende av digitala tillgångar. Att hålla sig uppdaterad med all teknik blir alltmer komplicerat och tidskrävande. De flesta företag på Sverige har helt enkelt inte expertisen internt eller tid och kunskap att rekrytera de cybersäkerhetsresurser de behöver. Vårt uppdrag på Team Secure är enkelt. Upptäcka, anställa och behålla topptalanger inom cybersäkerhet. Detta gör att våra kunder kan fortsätta att fokusera på sina kort- och långsiktiga projektmål och inte oroa sig för säkerhetshot.

Behöver du hjälp med Penetrationstestning?

Säkerheten i din IT-infrastruktur bör vara din högsta prioritet. Ta kontakt med oss.